Güncel Haberler

Real Madrid Fransız Forveti Listesine Aldı

Turkish Airlines Euroleague ve İspanya Liga Endesa‘nın güçlü şampiyonluk adaylarından Real Madrid şimdiden gelecek sezonun hamlelerini planlamaya başladı.

Bu sezon Endesa’nın yeni takımlarından olan Bilbao‘nun şimdiye kadar yakaladığı başarının önemli mimarlarından olan Fransız forvet Axel Bouteille İspanyol devinin listesinde üst sıralarda yer alıyor. Genç oyuncu ile Kirolbet Baskonia’nın da ilgilendiği gelen haberler arasında.

2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev alabilen Bouteille, bu sezon Endesa’da çıktığı 21 maçta 17.7 sayı, %47.8 3sayı, 3.8 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile takımının en önemli silahlarından biri olmuştu. Fransız kanat oyuncusu profesyonel kariyerine ülkesinin Chalon Saone takımında başladıktan ve 5 sezon forma giydikten sonra Limoges’da da 4 sezon geçirmiş ve 2019 yazında Bilbao ile anlaşmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …