Güncel Haberler

Burak Gören: “Müthiş Bir Savunma Yaptık.”

Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda favprilerden biri olan Pınar Karşıyaka’yı 62-56’lık skorla geçerek adını yarı finale yazdıran Türk Telekom‘da koç Burak Gören karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

“Karşıyaka’ya karşı oynamak çok zor. Ligin en önemli, potansiyelli takımlarından biri. Bu sene yaptıkları işlerle de favori olarak geldiler buraya. Kupanın birkaç favorisinden biriydi. Dolayısıyla çok ciddi, kapasiteli bir takıma karşı oynadık. Planımız onlara hızlı hücum sayısı vermemek üzereydi. Karşıyaka’yı çok da iyi bir sayıda tuttuk. Müthiş bir savunma yaptık. Takımım haftalardır süren bir gelişimi var. Bu sezon zor şartlarda başladık ama sezon ortasından itibariyle istediğimiz noktaya geldik. Kulüp açısından ise ikinci senemizde ikinci kez yarı finali gördük. Dolayısıyla çok önemli bir galibiyet bizim adımıza. Karşıyaka, Avrupa kupasında çok iyi gidiyor. Onlara o kupada çok büyük başarılar diliyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Yeni İsmiyle BKT EuroCup’da Temsilcilerimiz Beşiktaş ile Telekom’un Rakipleri Belli Oldu

BKT Tires şirketiyle anlaşan EuroCup’ın artık yeni bir isim sponsoru var. Off-Highway çok uluslu şirketi …