Güncel Haberler

Forbes, NBA’in En Değerli Takımlarını Açıkladı

NBA’de mücadele eden takımların değerleri ortaya çıktı. Takımların ortalama değeri 2 milyar dolarken bu rakam son 10 yılda %600 arttı.

Kurt Badenhause’in Forbes’teki haberine göre; Ortalama değerin 2 milyar dolar olurken NBA’de en fazla değere sahip olan takım ise 4.6 milyar dolar ile New York Knicks oldu. Knciks bir önceki yıla göre %15 büyüdü.

Listenin ikinci sırasında 4.4 milyar dolar ile Los Angeles Lakers yer alırken NBA’in son finalisti Golden State Warriors‘ın değeri ise 4.3 milyar dolar olarak hesaplandı.

Listede geriye kalan 10 takım: Chicago Bulls (3.2 milyar dolar), Boston Celtics (3.1 milyar dolar), Los Angelec Clippers (2.6 milyar dolar), Houston Rockets (2.475 milyar dolar), Dallas Mavericks (2.4 milyar dolar), Toronto Raptors (2.1 milyar dolar)

Değeri 1.5 milyar dolardan az olan takımlar: Detroit Pistons (1.45 milyar dolar), Orlando Magic (1.43 milyar dolar), Minnesota (1.375 milyar dolar), New Orleans (1.35 milyar dolar) ve Memphis Grizilers (1.3 milyar dolar).

Kaynak: Forbes & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …