Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Ankara’yı Sarı Kırmızıya Boyamalıyız.”

Solgar Türkiye Kupası çeyrek final maçında önemli eksiklerine rağmen Tofaş gibi güçlü bir rakibi eleyen Galatasaray Doğa Sigorta‘da koç Ertuğrul Erdoğan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“İki tarafın da eksikleri vardı. Bizim sakatlıklarımız galiba daha kronik. Çok zor bir periyottan geç,iyor oyuncu arkadaşlarım. Canı gönülden bir mücadele ortaya koyuyorlar. Göksenin enjeksiyon ile oynadı, onu ayrı tebrik etmek lazım.”

“Darüşşafaka ile Ankara’da çok önemli bir yarı final maçı var. Ankara’daki tüm Galatasaraylıları salonu doldurmaya çağırıyorum. Bizim adımıza çok önemli bir maç. Son zamanlarda oynadığı basketbolla çok formda bir Darüşşafaka var. Aşağı yukarı bu kadro ile oynayacağı. Sakat oyuncularımızın büyük bölümü yine dönmeyecek. Biz orada elimizden gelenin en iyisini yapıp adımızı finale yazdırmak için uğraşacağız. Ankara’daki taraftarlarımızla orayı sarı-kırmızıya boyamamız lazım.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik …