Güncel Haberler

Tenerife Üst Üste 2.Kez FIBA Kıtalararası Kupa’nın Sahibi Oldu!

İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenen FIBA Kıtalararası Kupa Final Four organizasyonunda finalde Virtus Bologna‘yı 80-72 ile geçen ev sahibi Tenerife üst üste 2.kez şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Turnuvanın MVP’si Tenerife’nin 36 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucusu Marcelinho Huertas oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tenerife’de Brezilyalı tecrübeli guard Marcelinho Huertas 23 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Giorgi Shermadini 18 sayı, 7 ribaund ve Sasu Salin 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bologna cephesinde ise Milos Teodosic 15 sayı, 7 ribaund, 8 asist, Giampaolo Ricci 12 sayı, 8 ribaund ve Julian Gamble 12 sayı, 5 ribaund ile direnen isimler oldular.

Turnuvanın üçüncüsü ise G-League ekibi Rio Grande Valley Vipers’ı 96-90’lık skorla geçen Arjantin ekibi San Lorenzo oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …