Güncel Haberler

Türk Telekom Son Nefeste Tofaş’ı Geçti

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 19.hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Tofaş‘ı son nefeste 68-67’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Telekom 9 galibiyet 10 galibiyetle play-off yarışında önemli bir adım atarken, Tofaş ise 13 galibiyet 6 mağlubiyetle 4.sıradaki yerini riske soktu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Telekom’da Moustapha Fall 14 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma, Muhammed Baygül 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Kyle Wiltjer 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Tofaş cephesinde ise Devin Williams 17 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Matt Lojeski 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Tarik Phillip 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 6 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …