Güncel Haberler

Furkan, Grizzlies’e Patladı!

Philadelphia 76ers konuk ettiği Memphis Grizzlies‘ı 119-107’lik skorla geçerken milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kariyer rekoru kırarak gecenin yıldızı oldu.

Bu sonuçla 76ers içerde 23-2, toplamda 32-21 ve Grizzlies deplasmanda 11-13, toplamda 26-26 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Son haftalarda şut yüzdesi düşen ve aldığı süreler kısıtlanan milli oyuncumuz Furkan Korkmaz, takımın kendi bölgesine yaptığı Robinson ve Burks hamlelerine inat Grizzlies karşısında harika bir performans ortaya koydu. Kenardan gelerek 29 dakika süre alan genç yıldız 7-9 3 sayı isabetiyle 34 sayı üreterek daha öne 24 sayı olan kariyer rekorunu geçerken takımına 6 ribaund, 4 asist, 1 blok ile her anlamda katkı verdi.

76ers’da Ben Simmons 22 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ve Tobias Harris 21 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Grizzlies cephesinde ise Ja Morant 15 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Jonas Valanciunas 14 sayı, 10 ribaund, 4 blok ve Tyus Jones 13 sayı, 7 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …