Güncel Haberler

Milwaukee, Philadelphia Engelini Farklı Geçti (Ersan 2, Furkan 16 sayı)

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Milwaukee Bucks, konuk ettiği Doğu’nun güçlü takımlarından Philadelphia 76ers‘ı zorlanmadan 112-101’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bucks içerde 24-3, toplamda 44-7 ve 76ers ise deplasmanda 9-19, toplamda 31-21 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 36 sayı, 20 ribaund, 6 asist ile MVP performansı sergilerken Khris Middleton 20 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Eric Bledsoe 14 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile ona destek olan isimler oldular. Temsilcimiz Ersan İlyasova ise sadece 7 dakika süre alırken 2 sayı ve 2 ribaund ile katkı verebildi.

76ers cephesinde ise Tobias Harris 25 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Joel Embiid 19 sayı, 11 ribaun, 6 asist ve Al Horford 15 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz 28 dakika süre alırken 4-12 isabetle 12 sayı, 3 ribaund, 1 asistlik katkı verdi.

https://youtu.be/9VUNJdCUH_0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …