Güncel Haberler

NBA All-Star Smaç Yarışmasında Yer Alacak İsimler Açıklandı

14-16 Şubat tarihleri arasında Chicago kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2020 NBA All-Star organizasyonunda yer alacak Smaç Yarışması’nın katılımcıları açıklandı.

11 yıl aradan sonra tekrar yarışmaya dönen Los Angeles Lakers‘ın tecrübeli uzunu Dwight Howard listenin en dikkat çeken ismi oldu. Bildiğiniz üzere Howard geçtiğimiz günler Kobe Bryant’ın kendisine yarışmada asistanlık edeceğini açıklamıştı 🙁 Howard bu yarışmaya toplamda 4 kez katıldı ve rakipleri arasında en tecrübeli isim.

Yarışmaya katılacak bir diğer tecrübeli isim ise 2017 yılında yarışmada ikinci olan ve toplamda bu sahnede 3 kere mücadele etmiş olan Orlando Magic‘in atletik forveti Aaron Gordon.

Yarışmaya renk katması beklenen isim ise Miami Heat‘in uçan forveti Derrick Jones Jr. 2015 yılında lisedeyken o kulvardaki yarışmayı kazanan, daha önce de bu yarışmada 2 kere yer alan Jones sürpriz isim olabilir.

İlk kez bu yarışmaya katılan Milwaukee Bucks‘ın guardı Pat Connaughton ise tecrübesizliğini müthiş atletizmi ile kapatmaya çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …