Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Çift Haneli Farklardan Geri Dönüp Panathinaikos’u Devirdi

Turkish Airlines Euroleague 23.hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği Panathinaikos‘u çift haneli farklardan geri gelerek 78-73’lük skorla geçmeyi bildi ve play-off yarışından kopmayacağını gösterdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kızıl Yıldız’da Kevin Punter 24 sayı, 2 top çalma ile öne çıkarken Stratos Perperoglou da 12 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarı oldu.

Panathinaikos cephesinde ise DeShaun Thomas 12 sayı, 3 ribaund, Georgios Papagiannis 12 sayı, 5 ribaund ve Jimmer Fredette 11 sayı ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …