Güncel Haberler

Karşıyaka ve Bahçeşehir’in FIBA Europe Cup’daki Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu

FIBA Europe Cup‘da ülkemizi temsilci eden Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji‘nin çeyrek finaldeki rakipleri belli oldu.

Çeyrek final karşılaşmaları 4 ve 11 Mart tarihlerinde 2 maçlı eleme usulünde yapılacak, iki maç sonundaki toplam skora göre önde olan takımlar adlarını yarı finale yazdırmış olacak. Dolayısıyla her maç sanki büyük maçın devreleri gibi oynanacak.

Grubu birinci sırada bitiren ve seri başları arasında yer alan Pınar Karşıyaka, Ukrayna’nın Kiev Basket takımı ile eşleşti ve ilk maçı Ukrayna’da oynayacak.

Grubu ikinci sırada bitiren Bahçeşehir Koleji ise seri başlarından olan Letonya ekibi Ventspils ile eşleşti ve ilk maç İstanbul’da oynanacak.

Diğer eşleşmeler şöyle:

Bayreuth (Almanya) v Cluj-Napoca (Romanya) – Kazanan KARŞIYAKA – Kiev eşleşmesinin galibi ile oynayacak.
Tsmoki-Minsk (Belarus) v Bakken Bears (Danimarka) – Kazanan BAHÇEŞEHİR – Ventspils eşleşmesinin galibi ile oynayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …