Güncel Haberler

Eksik Denver Deplasmanda Utah’ı Geçti

Batı’nın iki dişli takımının karşılaşmasında sakatlıklarla boğuşan Denver Nuggets konuk olduğu Utah Jazz‘ı 15 sayı geriden gelerek 95-98’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Denver deplasmanda 16-10, toplamda 36-16 ve Jazz ise içerde 18-5, toplamda 31-18 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Will Barton, Jerami Grant, Michael Porter Jr., Paul Millsap ve Mason Plumlee’nin sakatlıkları nedeniyle sadece 7 kişilik rotasyonla oynayan Nuggets’da Nikola Jokic 30 sayı, 21 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ile harika bir triple-double performansı sergiledi. Jamal Murray de 31 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarı oldu.

Jazz cephesinde ise Mike Conley 21 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Donovan Mitchell 18 sayı, 8 ribaund ve Rudy Gobert 16 sayı, 14 ribaund ile direnen isimler oldular.

1-JOKER’in HARİKA PERFORMANSI:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/rW0B94wbxJA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …