Güncel Haberler

Lillard’ı Yavaşlatan Denver Rahat Kazandı

Batı’nın iki dişli takımının karşılaşmasında Denver Nuggets konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı formda yıldızları Lillard’ı takım savunmasıyla yavaşlatarak 127-99’luk skorla rahat bir şekilde geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets içerde 20-6, toplamda 35-16 ve Blazers ise deplasmanda 10-17, toplamda 23-28 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 29 sayı, 13 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jerami Grant 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve sakatlıktan dönen Jamal Murray 20 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyete katkı verdiler.

Blazers cephesinde ise son günlerin formda ismi Damian Lillard, sert Denver savunması karşısında zorlandı ve karşılaşmayı 21 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile tamamladı. C.J. McCollum ise 20 sayı, 2 ribaund üreterek onunla beraber direnebilen yegane isim oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=CAAIj7w7F0c

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …