Güncel Haberler

Doncic Yoksa Porzingis Var!

Genç yıldızı Doncic’den bir süre daha yoksun kalacak olan Dallas Mavericks, konuk olduğu Doğu’nun iddialı takımlarından Indiana Pacers‘ı Letonyalı yıldızı Porzingis liderliğinde 103-112’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs deplasmanda 17-7, toplamda 31-19 ve Pacers ise içerde 18-7, toplamda 31-19 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs cephesinde Doncic’in yokluğunda Kristaps Porzings öne çıkarak 38 sayı, 12 ribaund ile takımının en skorer ismi oldu. Tim Hardaway Jr. 25 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Dorrian Finney-Smith de 15 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pacers cephesinde ise Domantas Sabonis 26 sayı, 12 ribaund, 9 asist üreterek triple-double ile flört ederken Malcolm Brogdon 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Myles Turner, Jeremy Lamb, Doug McDermott üçlüsü 11’er sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …