Güncel Haberler

Clippers Dişli Rakibi San Antonio’yu Geçmeyi Başardı

Batı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Clippers konuk ettiği dişli rakibi San Antonio Spurs‘ü zor da olsa 108-105’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Clippers içerde 21-5, toplamda 35-15 ve Spurs ise deplasmanda 8-15, toplamda 22-27 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Paul George 19 sayı, 12 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken Kawhi Leonard 22 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 2 blok ve Patrick Beverley 12 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Spurs cephesinde ise LaMarcus Aldridge 27 sayı, 9 ribaund, 5 asist, 2 blok, DeMar DeRozan 26 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Patty Mills 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …