Güncel Haberler

Ataman: “Bu Akşam 3 ay Sonra İlk Kez Dunston‘ı Aradım.”

Turkish Airlines Euroleague 23.hafta mücadelesinde CSKA Moskova’yı deplasmanda 21 sene sonra devirmeyi başaran Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

“Harika bir maçtı. Bugün bu galibiyete hazırdık. Çünkü bu sezon harika basketbol oynuyoruz. Ama tabii ki her maçın farklı bir hikayesi var. Maçın kilit noktası maça mükemmel başlamamızdı. İlk çeyrek mükemmel oynadık. Bu da bize büyük özgüven verdi. Kazanabileceğimize inandık. Maç boyu hücumda iyiydik. Özellikle Bolomboy oyundayken savunmadaki agresifliklerini arttırdılar ve tempomuzu yavaşlattılar. Ama ikinci yarıda topu iyi dolaştırdık. Bizim için tek problem ribauntlardı. Onlara 14 hücum ribaundu verdik ve bu ribauntların ardından birçok kez üçlük buldular. Harika savunma yapmamızın ardından böyle olması bizim için kötüydü çünkü hızlı hücumlara da çıkamadık. İstanbul’da son bölümde Mike James sayı atmış ve Shane Larkin kaçırmıştı. Şimdi tam tersi oldu. Shane Larkin attı, Mike James kaçırdı ve biz kazandık.

Çok maç yapıyoruz. İki yıldır aynı takımla oynuyoruz. Herkes birbiriyle oynamayı seviyor ve topu iyi paylaşıyor. Fakat bu akşam 3 ay sonra ilk kez Dunston‘ı aradım. Özellikle ribauntlarda onu çok aradık. Çünkü savunma ribauntlarında sorun yaşadık.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …