Güncel Haberler

Son Şampiyon, Chicago’yu Farklı Geçti

Son şampiyon Toronto Raptors konuk ettiği Chicago Bulls‘u 129-102’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Raptors içerde 18-7, toplamda 36-14 ve Bulls ise deplasmanda 8-18, toplamda 19-33 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Terence Davis 31 sayı, 6-7 3sayı, 4 ribaund ile sürpriz bir performans gösterdi. Pascal Siakam 17 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Serge Ibaka 16 sayı, 6 ribaund 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bulls cephesinde ise Thaddeus Young 21 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma, Zach LaVine 18 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve Chandler Huthison 17 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …