Güncel Haberler

Fenerbahçe’nin Rakibi Zenit, VTB’de Kaybetti

Euroleague sahnesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun rakibi olacak Zenit, VTB Lig‘de vasat ekiplerden Kalev‘e kendi sahasında 75-76’lık skorla kaybetti.

1.çeyrek: 22-20
2.çeyrek: 41-43
3.çeyrek: 62-57
4.çeyrek: 75-76

Kalev’de Kyle Vinales 29 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken Janari Jõesaar 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile ona galibiyet yolunda en büyük desteği veren isimdi.

Iverson, Ponitka, Renfroe gibi önemli isimlerden yoksun olan Zenit cephesinde Austin Hollins 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Andrey Zubkov 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Gustavo Ayon 11 sayı, 9 ribaund, 5 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zenit, Nunnally’e Rağmen Partizan’ı Farklı Geçti

Moskova’da düzenlenen VTB Ligi Süper Kupa A grubu ikinci maçında Zenit, Euroleague ekibi Partizan‘ı Nunnally’nin …