Güncel Haberler

Larkin Milli Teklifi Kabul Etti (Koç Sarıca ve Başkan Türkoğlu’ndan Açıklamalar)

Anadolu Efes‘in süper yıldızı Shane Larkin, tüm basketbol severlerin merakla ve heyecanla beklediği güzel haberi kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklama ile verdi.

A Milli Takım’da oynamaktan gurur duyacağını belirten Larkin’in açıklamasının tamamı şu şekildeydi:

“Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı’nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum. 🙏🏽🧿🤟🏽”

https://www.instagram.com/p/B8BdRamHA4t/?igshid=1409ndzw1maxz

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da Larkin’in Milli Takım’da oynayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtip süreç içindeki katkılarından dolayı Anadolu Efes yöneticilerine teşekkür etti.

Türkoğlu, aynı pozisyonda Wilbekin’in olduğunu da hatırlatıp, “Devşirmelerden biri oynatabileceğiz, Koç Ufuk Sarıca’nın durumu zor çünkü ikisi de çok formda.” dedi.

Larkin vatandaşlık işlemlerinin tamamlanmasının ardından milli formayı giyebilecek.

A milli takımın ve Pınar Karşıyaka’nın koçu Ufuk Sarıca, Frutti Extra Bursaspor galibiyetinin ardından Shane Larkin’i A Milli Takım’da oynama kararı nedeniyle tebrik etti.

“Biz de ona önemli bir mertebe veriyoruz. Hem Türk oyuncu (statüsünde) olduğu için avantaj elde ediyor hem de milli takım forması giyecek. İnşallah o dönemde bizimle olacak. Scottie (Wilbekin) de Larkin’le beraber bizimle olacak. İnşallah o da aynı performansını milli takım forması altında gösterir.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …