Güncel Haberler

Eksik Galatasaray’ın Konuğu Unics Kazan

7DAYS EuroCup son 16 turu 4.hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta güçlü Rus ekibi Unics Kazan‘ı konuk edecek.

29 Ocak Çarşamba saat 20:00’da başlayacak ve Carlos Cortes, Tomislav Hordov ve Fritz Clemens hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından izleyebilecekler.

Temsilcimizde Yiğit Arslan, Ege Arar, Lazeric Jones ve Greg Whittington gibi önemli isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Sarı kırmızılılar 3 maçın ardından sadece 1 galibiyet alabildi ve bu maçı kaybetmeleri durumunda artık büyük ölçüde havlu atmış olacaklar. Unics Kazan ise 2 galibiyetle avantajlı bir konumda tur bileti için.

İki ekip grubun ilk maçında Rusya’da karşılaşmış ve 94-69’luk skorla kazanan ev sahibi Unics Kazan olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …