Güncel Haberler

Dallas, Oklahoma Deplasmanından Doncic ile Çıktı

Batı’nın dişli takımlarından ikisinin karşılaşmasında Dallas Mavericks konuk olduğu Oklahoma City Thunder‘ı Doncic’in etkili oyunuyla 97-107’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Mavs deplasmanda 16-6, toplamda 29-17 ve Thunder içerde 15-10, toplamda 28-20 oldu.

Maçın başında Kobe’nin forma numaralarına atıfta bulunan Dallas 8 saniye, Oklahoma 24 saniye ihlali yaptılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’ta Luka Doncic 29 sayı, 11 ribaund, 5 asist, Tim Hardaway Jr. 15 sayı, 3 ribaund ve Delon Wright ile Kristaps Porzingis 14’er sayıyla etkili oldular.

Karşılaşmada Kobe Bryant’ın yakın arkadaşı Chris Paul, Los Angeles’ta olduğu için oynamadı. Thunder cephesinde ise Dennis Schröder 21 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Shai Gilgeous-Alexander 16 sayı, 11 ribaund, 4 asist ve Danilo Gallinari 14 syaı, 5 ribaund, 6 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …