Güncel Haberler

Türkiye Kupası Eşleşmeleri Belli Oldu

11 Şubat’ta yeni formatı ve sponsoru ile başlayacak olan Solgar Vitamin Türkiye Kupası‘nda çeyrek final eşleşmeleri çekilen kura sonucu belli oldu.

Yeni formata göre takımlar çeyrek finalde tek maçlı eleme usulüne göre her eşleşmede kurayla belirlenen takımın ev sahipliğinde karşılaşacaklar.

İlk yarıyı ilk 8 sırada bitiren takımlar ilk 4 ve son 4 olarak ikiye ayrılırken kura sonucunda ev sahipleri de belli oldu. İşte çeyrek final eşleşmeleri ve ev sahipleri:

Galatasaray Doğa Sigorta – Tofaş (İstanbul, Sinan Erdem)
Darüşşafaka Tekfen – Anadolu Efes (İstanbul, Volkswagen Arena)
Türk Telekom – Pınar Karşıyaka (Ankara, Ankara Spor Salonu)
Fenerbahçe Beko – Teksüt Bandırma (İstanbul, Ülker Arena)

11 ile 12 Şubat tarihlerinde tek maç üzerinden oynanacak olan çeyrek final maçları sonunda 4 takım, 14-16 Şubat’ta Ankara’da Dörtlü Finale katılacak. Dörtlü Final’de kupaya giden yol da belli oldu:

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …