Güncel Haberler

Denver Evinde Houston’a Takılmadı

Batı’nın iki güçlü takımı karşı karşıya geldi. Denver Nuggets konuk ettiği Houston Rockets karşısında hata yapmadı ve 117-110’luk skorla kazanan takım odu. Bu sonuçla Nuggets içerde 18-6, toplamsa 32-14 ve Rockets deplasmanda 13-10, toplamda 28-17 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paul Milsap, Garry Harris, Jamal Murray’den yoksun Denver’da Nikola Jokic 24 sayı, 12 ribaund, 11 asist ile triple-double yaparken Jerami Grant 25 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Michael Porter Jr. ile Monte Morris ikilisi 17’şer sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

James Harden’ı dinlendiren Rockets cephesinde ise Russell Westbrook 32 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, Eric Gordon 19 sayı, 3 ribaund ve Ben McLemore 15 sayı ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …