Güncel Haberler

Clippers’dan Orlando’ya Farklı Tarife

NBA’in iddialı takımlarından Los Angeles Clippers konuk olduğu Orlando Magic‘i 97-112’lik skorla farklı geçti. Bu sonuçla Clippers deplasmanda 14-10, toplamda 33-14 ve Magic içerde 13-11, toplamda 21-26 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 31 sayı, 14 ribaund, 7 asist, Montrezl Harrell 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Lou Williams 15 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Magic cephesinde ise Michael Carter-Williams 15 sayı, 7 ribaund, 8 asist, Nicola Vucevic 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Wes Iwundu 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …