Güncel Haberler

ŞOK: Black Mamba Hayatını Kaybetti!

NBA’in gelmiş geçmiş en skorer oyuncularından biri olan, efsane oyuncu Kobe Bryant geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybetti.

ESPN ve TMZ gibi ABD’nin güçlü haber kaynaklarına göre Bryant maalesef Kaliforniya’da geçirdiği helikopter kazasında yaşamını yitiren isimler arasında yer alıyor ve maalesef 13 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore da kazada hayata gözlerini yumdu.

1978 doğumlu olan ve 4 kız babası olan Kobe, 1996 yılında Charlotte Hornets tarafından 13.sırada draft edilmiş, aynı gece Los Angeles Lakers‘a takaslanmış ve sonrasında kariyeri boyunca Lakers forması giymişti.

17 sezon boyunca NBA’deki performansıyla adını tarihe altın harflerle yazdıran Bryant, 2012 yılında 30.000 sayı barajını aşmayı başaran en genç oyuncu olmuş ve NBA tarihinin gelmiş geçmiş en skorer 4.oyuncusu olmuştu.

Black Mamba lakaplı süper yıldız kariyerinde 5 NBA şampiyonluğu kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …