Güncel Haberler

Barcelona’dan Betis’e Farklı Tarife

İspanya Liga Endesa 19.hafta mücadelesinde Barcelona konuk ettiği Real Betis‘i 77-59’luk skorla beklendiği gibi rahat bir skorla geçti. Bu sonuçla Barça Endesa’da 15-4 oldu.

Barcelona’da Kyle Kuric 17 sayı, 4 ribaund, Pierre Oriola 15 sayı, 4 ribaund ve sezon başından bu yana sakat olan, ilk kez süre alan Thomas Heurtel 11 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Betis cephesinde ise Demetrius Conger 16 sayı, 4 ribaund, AJ Slaughter 16 sayı ve Nacho Martin 13 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …