Güncel Haberler

Baskonia, Khimki Karşısında Kazanmayı Hatırladı

Turkish Airlines Euroleague 21.hafta mücadelesinde Kirolbet Baskonia konuk ettiği Khimki karşısında 83-79’luk skorla kazanarak 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Baskonia bu sonuçla 8 galibiyete ulaşarak play-off yarışına sadece 2 adım uzaklıktaki yerini aldı. Khimki ise 9 galibiyette kalarak yarışta yara aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Baskonia’da Shavon Shields 22 sayı, 6 ribaund, Youssoupha Fall 15 sayı, 8 ribaund ve Pierria Henry 10 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 4 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Khimki cephesinde ise Alexey Shved 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Jonas Jerebko 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Janis Timma ile Sergey Karasev 10’ar sayıyla ayakta durmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …