Güncel Haberler

Clippers Deplasmanda Dallas’ı Geçti

NBA’in iddialı takımlarından Los Angeles Clippers konuk olduğu Dallas Mavericks‘i 107-110’luk skorla geçerek rakibinin 4 maçlık serisini de sonlandırdı. Bu sonuçla Clippers deplasmanda 12-9, toplamda 31-13 olurken, Mavs ise içerde 13-11, toplamda 27-16 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 36 sayı, 11 ribaund, 2 ribaund, 3 asist, 2 blok, Landry Shamet 18 sayı, 3 ribaund ve Lou Williams 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile etkili oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 36 sayı, 10 ribaund, 9 asit, 2 blok ile MVP performansı sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. Tim Hardaway Jr. 13 sayı, 3 ribaund ve Boban Marjanovic 12 sayı, 7 ribaund, 2 blok ile diğer etkili isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …