Güncel Haberler

Türk Telekom’dan Skorer Hamlesi Geliyor

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde final isteyen Türk Telekom guard rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendirmeye hazırlanıyor.

Daha önce ülkemizde Sakarya forması ile de izlediğimiz ve son olarak geçen sezon Fransa’nın Pau Orthez takımında forma giyen C.J. Harris, Sportando’nun haberine göre Ankara temsilcisi ile anlaştı, yakında resmi açıklama yapılacak.

1.91 boyunda olan 1991 doğumlu tecrübeli guard bu sezon için Çin’in Guangzhou takımı ile anlaşmış ama hiç forma giymemişti. Geçtiğimiz sezon ise Pau Orthez formasıyla Pro A’da çıktığı 36 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken 16.3 sayı, %45.4 3sayı, 2.8 ribaund, 3.2 asist gibi iyi istatistiklere imza atmıştı.

Her iki guard rotasyonunu da oynayabilen ama daha çok bitirici rolünde etkili olan Harris, saf bir şutör. Hem orta mesafeden hem de 3 sayı çizgisi gerisinden yüksek yüzdelerle skor üreten bir isim. Bunun yanında çembere gitmeyi de bilen ve gerektiğinde bu silahını kullanan bir guard. Zaman zaman bencil oynaması ve maç içinde mental olarak istikrarlı kalamaması temel sorunları diyebiliriz. Bu arada istediğinde de gayet iyi savunma yapabilen bir guard. RJ Hunter’dan mental ve performans açısından memnun kalmayan, yollarını ayıran Telekom için hem 1 hem de 2 numarada görev alabilecek, Campbell ve Johnson’ın omuzlarındaki yükü hafifletebilecek doğru bir hamle diyebiliriz Harris için.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …