Güncel Haberler

Eksik Galatasaray Zorlu Rusya Deplasmanında

7DAYS EuroCup son 16 turu 3.hafta mücadelesinde önemli isimlerinden yoksun olan temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta Rusya’da Unics Kazan‘ın konuğu olacak.

22 Ocak Çarşamba saat 19:30’da başlayacak ve Mehdi Difallah, Milos Koljensic, Marko Juras hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler S Sport 2 kanalından izleyebilecekler.

Sarı kırmızılılarda Yiğit Arslan, Lazaric Jones ve Greg Whittington, Unics Kazan’da ise Jamar Smith sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Temsilcimiz ilk 2 maçından birini kazandı, son maçta konuk ettikleri Lietuvos Rytas’a sürpriz şekilde 73-89’luk skorla kaybetmişlerdi. Rus ekibi de 2 maçından birini kazandı, onlar da geçen hafta evlerinde Monaco’ya 78-84 ile kaybetmişlerdi.

Galatasaray’da son 16 grubunun en skorer isimleri Aaron Harrison (17.0) ve Alex Poythress (17.0) olurken, Rus ekibinde ise Errick McCollum (20.5) ve Jamar Smit (16.0) oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …