Güncel Haberler

Daçka’dan Altın Değerinde Bir Galibiyet!

7DAYS EuroCup son 16 turu 3.hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen konuk ettiği güçlü rakibi Partizan‘ı nefeslerin tutulduğu son saniyelerin ardından 65-63’lük skorla geçerek 3 maçın ardından gruptaki 2.galibiyetine ulaştı ve play-off yolunda büyük bir adım atmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Daçka’da Berk Demir 13 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile ekstra katkı veren isim olurken Jarrod Jones 12 sayı, 4 ribaund, 2 blok ve Gary Browne 11 sayı, 4 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Partizan cephesinde ise James McAdoo 13 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, 2 blok, Marcus Paige 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Rade Zagorac 13 sayı, 5 ribaund ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …