Güncel Haberler

Boston Ezeli Rakibi Lakers’ı Farklı Geçti!

NBA tarihinin en önemli rekabetlerinden birinde bir randevu daha geride kaldı. Boston Celtics konuk ettiği güçlü rakibi Los Angeles Lakers‘ı 139-107 gibi can alıcı bir skorla devirmeyi başardı. Bu sonuçla Celtics içerde 17-5, toplamda 28-14 ve Lakers ise deplasmanda 18-4, toplamda 34-9 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Jayson Tatum 27 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Kemba Walker 20 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Jaylen Brown 20 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise Javal McGee 18 sayı, 5 ribaund, Lebron James 15 sayı, 7 ribaund, 13 asist ve Kyle Kuzma ile Rajon Rondo ise 13’er sayıyla katkı verdiler. Sakatlıktan dönen Anthony Davis ise 9 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 blok ile vasat bir performans sergiledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lebron’suz Lakers, 19 Sayıdan Gelip Uzatma Sonunda Bucks’ı Devirdi!

NBA Batı ekibi Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks‘ı Lebron’dan yoksun olmasına rağmen 19 …