Güncel Haberler

Bandırma Kritik Maçta Vechta’yı Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 12.hafta mücadelesinde temsilcimiz Teksüt Bandırma‘nın konuğu Alman ekibi Rasta Vechta olacak.

21 Ocak Salı günü saat 20:00’de başlayacak ve Ademir Zurapovic, Michal Proc, Martin Vulic hakem üçlüsünün yöneceği karşılaşmayı basketbolseverler www.ajansspor.com adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Karşılaşma öncesi temsilcimiz 5 galibiyetle ve averajla 6.sırada yer alıyor. Alman ekibi ise 6 galibiyet ve averajla 4.sırada yer alıyor. İlk 4 sırada yer alan takımların üst tura kalacağı gruptaki bu karşılaşmanın değeri çok büyük çünkü temsilcimiz kazanırsa ilk maçta da yendiği rakibi ile galibiyet sayısını eşitliyor ve ikili averajda da önüne geçiyor olacak.

İki takım arasında Almanya’da oynanan ilk karşılaşmayı temsilcimiz 73-81’lik skorla kazanmıştı.

Teksüt Bandırma‘nın BCL’deki en skorer isimleri Jaime Smith (15.9) ile Omar Prewitt (13.8) olurken, Vechta’da ise skor yükünü çeken isimler Trevis Simpson (13.9) ve Joshua Young (13.3) oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …