Güncel Haberler

San Antonio Sahasında Miami Engelini Geçti

Batı konferansında play-off bileti kovalayan San Antonio Spurs konuk ettiği güçlü rakibi Miami Heat‘i 107-102’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Spurs içerde 12-10, toplamda 18-23 ve Heat ise deplasmanda 11-12, toplamda 29-13 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de LaMarcus Aldridge 21 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 blok, DeMar DeRozan 20 sayı, 9 ribaund, 9 asist ve Patty Mills 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Heat cephesinde ise Bam Adebayo 21 sayı, 16 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, Khris Nunn 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Goran Dragic 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/yDSm7b8OW5Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …