Güncel Haberler

Larkin Liderliğindeki Anadolu Efes Tam Gaz Devam Ediyor!

Turkish Airlines Euroleague 20.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk ettiği Asvel Villeurbanne‘i Larkin liderliğinde 101-74’lük skorla çok rahat geçti. Çift maç haftasını kayıpsız tamamlayan temsilcimiz 17 galibiyete ulaşarak zirvede yerini korurken en yakın rakibi Real Madrid ile de farkı 2 maça çıkardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes‘de Shane Larkin 29 sayı, 6-9 3sayı, 6 ribaund, 7 asist ile yine harika bir maç çıkarırıken Rodrigue Beaubois 14 sayı, 3 ribaund ve Sertaç Şanlı 13 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Asvel cephesinde ise Amine Noua 16 sayı, 2 ribaund, Livio Jean-Charles 12 sayı, 6 ribaund ve Adreian Payne 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile takımları adına öne çıkan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Anadolu Efes Şahane Larkin liderliğinde Asvel karşısında da şova devam etti. Baştan sona çok rahat bir maç oynayan ve geniş rotasyonunu kullanarak tam 11 oyuncusuna 10 dakika süre veren lacivert beyazlılar bu sonuçla çift maç haftasını kayıpsız kapattı. Daha da önemli güçlü rakibi, 2.sırada bulunan Real Madrid ile farkı 2 maça çıkararak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Son maçlarda yıpranan Pleiss ve Singleton gibi uzunların sürelerini dengeleyen koç Ataman, Larkin’i de 28 dakika oynatarak dinlendirmiş oldu. Micic ve Dunston’ın yokluğunda alınan bu galibiyet bir kez daha Anadolu Efes’in ne seviyede olduğunu göstermiş oldu. Evet Asvel zayıf bir rakip ancak bu kadar yoğun bir maç trafiğinde halen oyuncuların kazanmaya bu kadar aç olmaları ve motive olmaları da lacivert beyazlıların sonraki aşamaları için çok değerliydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …