Güncel Haberler

Orlando Staples Center’da Lakers’ı Devirdi!

Doğu’nun vasat takımlarından biri olan Orlando Magic Staples Center deplasmanında güçlü Los Angeles Lakers‘ı 118-119’u yenmeyi başardı.

33 saniye kala LeBron üçlükle farkı 1 sayıya düşürse de Fultz’un basketi ile Orlando 3 sayılık avantaj yakaladı, 5 saniye kala LeBron skoru eşitleme fırsatını kaçırdı.

Magic’de Markelle Fultz 21 sayı, 11 ribaund, 10 asist ile triple-double yaparken Aaron Gordon 21 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Wes Iwundu ile Nikola Vucevic de 19’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Anthony Davis’den yoksun olan Lakers cephesinde ise Lebron James 19 sayı, 3 ribaund, 19 asist, Quinn Cook 22 sayı, 4 ribaund ve Troy Daniels ile Kendavious Caldwell-Pope 17’şer sayıyla katkı verdiler.

https://youtu.be/yvPXJ5fW8io

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …