Güncel Haberler

RESMİ: Tenerife’den Önemli 4 Numara Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin güçlü favorilerinden biri olan İspanyol ekibi Tenerife 4 numara rotasyonuna önemli bir hamle yaptı.

Geçtiğimiz Zalgiris Kaunas’ın başarısında önemli rol oynayan ve bu sezon için büyük umutlarla koç Messina’nın Olimpia Milano‘suna transfer edilen ancak beklentileri karşılaşayamadığı için serbest bırakılan Aaron White artık Tenerife’nin başarısı için ter dökecek.

2.06 boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun forvet bu sezon Milano forması ile Euroleague sahnesinde 15 maçta görev alırken ortalama 10.10 dakika süre alıp 2.1 sayı, 1.4 ribaund ile katkı verdi sadece. Serie A’da ise 8 maçta görev alırken 11.9 dakika süre almış ve ortalama 3.6 sayı, 1.6 ribaund üretebilmişti. Dış şut tehditi, atletizmi, ribaundlardaki etkinliği ve en önemlisi savaşçı kimliği ile Şampiyonlar Ligi seviyesinde çok faydalı olabilecek bir uzun.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …