Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Play-Off Yarışında Ciddi Bir Yara Aldı

Turkish Airlines Euroleague 19.hafta mücadelesinde son haftaların formda takımı Kızıl Yıldız konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘a 70-76 kaybederek 9 galibiyette kaldı ve play-off yarışında ciddi bir yara aldı. Litvanya ekibi ise 6 galibiyete ulaşarak play-off umutlarını sürdürdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris Kaunas’da Lukas Lekavicius 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Zach LeDay 10 sayı, 5 ribaund ve Jock Landale ile Arturas Milaknis 9’ar sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Kızıl Yıldız cephesinde ise Lorenzo Brown 14 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Billy Baron, James Gist ve Vladimir Stimac 9’ar sayıyla takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar ama yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …