Güncel Haberler

Obradovic: “Bu Pozisyondaki Takım F4 Yapar Demek Kolay Değil.”

Turkish Airlines Euroleague 19.hafta mücadelesinde konuk ettiği Asvel Villeurbanne’i farklı yenen Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli koçunun açıklamaları şu şekildeydi:

“Savunma anlamında çok iyi bir maçtı. İlk iki çeyrek savunmayı çok iyi yaptık, tüm sahayı kullandık ve hücumda da iyi olarak ilk yarı sonunda farkı yakaladık. Üçüncü çeyrek en kötü bölümdü, çok yavaş oynadık ve sadece 13 sayı üretebildik. Genel olarak oyuncularımı tebrik ediyorum çok iyi savunma yaptık ve maçı da bu sayede kazandık.

Agresif savunması olan bir takıma karşı kazandık, bu şekilde de devam etmemiz gerekiyor. Taraftarımıza bu güzel atmosfer için teşekkür ediyorum.

15 maç daha var, hikayemizi sonlandırmış değiliz. Türkiye Kupası ve ligde de öyle. Bizim hayatımız ve işimizde önemli olan bir sonraki maçtır. Önümüzde Barcelona maçı var, orada onlara kolay bir biçimde yenilmiştik, önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor.

Üçüncü çeyreklere değil, tüm 40 dakikayı düşünmeye çalışıyorum. 3. çeyrekler de bazen kötü oynadığımız doğru, bu konsantrasyonla alakalı bir şey, seviyemizi tüm maç boyunca korumalıyız. En iyi yolu bu.

Genel menajerlerin bizi Final Four’u’da görmemesi çok mantıklı, bu pozisyonda olan bir takım Final Four yapar demek zor. Biz maç maç ilerlemeliyiz, sezon sonunda bakacağız.

Yeni sözleşme sorusuna Obradovic’in cevabı ise Perşembe günkü maça dönük oldu:

Barcelona.“

Kaynak: Basket Dergisi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …