Güncel Haberler

Euroleague GM’leri Sezonun En İyilerini Belirledi

Turkish Airlines Euroleague‘de ilk yarı tamamlandıktan sonra artık gelenekselleşmiş olan Euroleague takımlarının GM’lerinin katıldığı devre arası anketi de sonuçlandı.

Ligde yer alan 18 takımının menajerinin katıldığı ve takımların ilk yarı performanslarına göre cevap verdikleri anketin ilk bölümü yayınlandı.

Genel menajerlere göre temsilcimiz Anadolu Efes, Final Four’un en güçlü adayı ve izlemesi en zevkli takım seçilirken, Fenerbahçe Beko‘nun koçu Zeljko Obradovic ise en iyi koç oylamasında 2.sırada yer aldı.

“En İyi Koç Kim?”

Maccabi Tel Aviv‘e son yıllarda aradığı başarılı günleri gösteren koç Ioannis Sfairopoulos %44.4 ile ilk sırada yer alırken Real Madrid koçu Pablo Laso ile Fenerbahçe Beko’nun koçu Zaljko Obradovic %16.7 ile ikinci sırayı paylaştılar.

“Ligin en büyük sürprizi hangi takım?”

Bu sorunun cevabı aslında baya netti. 18 takım menajerinin yarısı Fransız ekibi Asvel Villeurbanne‘in adını seçtiler.

“İzlemesi en zevkli takım?”

Bu sorunun cevabında da menajerler baya netti. 18 takım menajerinin %50’si temsilcimiz Anadolu Efes’i izlemesi en keyifli takım olarak nitelendirdiler.

“Karşılaşması en rahatsız edici takım hangisi?”

Bu sorunun cevabında ise Real Madrid %33.3 ile ilk sırada yer alırken, Maccabi Tel Aviv %27.8 ile 2.sırada ve temsilcimiz Anadolu Efes ise %16.7 ile 3.sırada yer aldı.

“Hangi takımlar Final Four’da mücadele eder?”

Euroleague GM’lerine göre bu sezon Final Four’da izleyeceğimiz 4 takım Anadolu Efes, Barcelona, Real Madrid ve CSKA Moskova olacaklar oy sıralamasıyla.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …