Güncel Haberler

Beşiktaş Kritik Maçta Brindisi’yi Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 11.hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta İtalyan ekibi Brindisi’yi konuk ediyor.

14 Ocak Salı saat 20:00’da başlayacak ve Aleksandar Glisic, Andrei Sharapa, Carsten Straube hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler S Sport 2 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Bu karşılaşma öncesi temsilcimiz 4 galibiyetle ve averajla son sırada yer alırken ilk 4 yarışından sadece 1 adım uzaktalar. Brindisi de aynı galibiyet sayısıyla 7.sırada yer alıyor. Bu maçı kaybeden ekibin ilk 4 yarışında ciddi şekilde yara alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Temsilcimiz adına turnuvanın en skorer ismi Shaq McKissic (16.3) olurken Brindisi’de ise Tyler Stone (17.0) ile Adrian Banks (15.7) skor yükünü çeken isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …