Güncel Haberler

Cleveland’dan Denver Deplasmanında Flaş Galibiyet (Cedi double-double)

NBA’in zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers, deplasmanda Batı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets‘ı 103-111 yenerek flaş bir galibiyete imza attı. Bu sonuçla Cavs deplasmanda 6-13, toplamda 12-27 ve Nuggets ise içerde 15-15, toplamda 26-12 oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli yıldızımız Cedi Osman ilk beş başlayıp 35 dakika süre alırken 4-8 isabetle 11 sayı üretip, 12 ribaund ve 4 asisti istatistiklerine ekleyerek double-double performansı sergiledi.

Cavs’da Collin Sexton 25 sayı, 3 ribaund, Kevin Love 19 sayı, 15 ribaund, 2 asist, Tristan Thompson 18 sayı, 13 ribaund, 2 asist ve Darius Garland 18 sayı, 8 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nuggets cephesinde ise Jamal Murray 24 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Nikola Jokic 19 sayı, 12 ribaund, 5 asist ve Will Barton 18 sayı, 9 ribaund, 3 asist, 2 blok ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

1.CEDİ’NİN PERFORMANSI:

https://youtu.be/FJqcsabjAUo

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …