Güncel Haberler

Lebron Liderliğindeki Lakers Deplasmanda Dallas’ı Farklı Yendi

NBA’in en önemli şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers konuk olduğu güçlü rakibi Dallas Mavericks‘i Lebron’un müthiş performansı eşliğinde 114-129’luk skorla rahat geçti. Bu sonuçla üst üste 7.galibiyetini alan Lakers, deplasmanda 16-3, toplamda 31-7 oldu. Mavs ise evinde 11-10 ve toplamda 23-15 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anthony Davis’den yoksun olan Lakers’da grip olmasına rağmen forma giyen Lebron James 35 sayı, 16 ribaund, 7 asistlik performansıyla tam anlamıyla şov yaptı. Kyle Kuzma da 26 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile ona destek veren isim oldu.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic‘in 25 sayı, 10 ribaund, 7 asistlik performansı yeterli olmadı. Tim Hardaway Jr. 22 sayı, 7 ribaund ve Seth Curry 16 sayı, 2 asist ile diğet etkili isimlerdi.

https://youtu.be/TOZzItJVP3o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …