Güncel Haberler

Galatasaray’dan Türk Telekom’a Farklı Tarife

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 16.hafta mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta konuk ettiği Türk Telekom‘u 93-71’lik skorla rahat bir şekilde geçmeyi başardı. Bu sonuçla sarı kırmızılılar 12.galibiyetine ulaşırken Telekom ise 7 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı kırmızılılarda Aaron Harrison 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Gregory Whittington 17 sayı, 2 asist ve Göksenin Köksal 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Telekom cephesinde ise Moustapha Fall 10 sayı, 5 ribaund, Egemen Güven 10 sayı, 5 ribaund ve Nick Johnson 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …