Güncel Haberler

Fenerbahçe Vesely’nin Dönüş Maçında İTÜ’yü Rahat Yendi

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 16.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği ligin zayıf ekibi Sigortam.net İTÜ‘yü Çek yıldız Vesely’nin de geri dönmesinin moraliyle 94-83 yenmeyi başardı. Bu sonuçla sarı lacivertliler 13.galibiyetlerini alırken, İTÜ ise 1 galibiyetle son sıradaki yerini korudu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Melih Mahmutoğlu 23 sayı, Joffrey Lauvergne 16 sayı, 9 ribaund ve James Nunnally 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile etkili oldu. Sakatlıktan dönen Jan Vesely ise 20 dakika sahada kalırken 8 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile verimli bir performans ortaya koydu.

İTÜ cephesinde ise Matt Mobley 25 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, Archie Goodwin 21 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ve Mehmet Yağmur 13 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile takımları adına direnmeye çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …