Güncel Haberler

Anadolu Efes “Haftanın Maçı”nda Barcelona Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague tarafından 18.haftanın maçı olarak seçilen karşılaşmada temsilcimiz Anadolu Efes güçlü rakibi Barcelona‘ya konuk olacak.

10 Ocak Cuma saat 23:00’da başlayacak ve Borys Ryzhyk, Fernando Rocha, Saso Petek hakem üçlüsü tarafından yönetilecek karşılaşmayı basketbolseverler beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Anadolu Efes‘te Bryant Dunston’ın, Barcelona cephesinde ise Kevin Pangos ile Thomas Heurtel’in sakatlıkları devam ediyor.

Anadolu Efes ile Barcelona, Avrupa kupalarında bugüne kadar 32 kez karşılaşırken, Efes 12 galibiyet ve 20 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 12 maçta Efes dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 20 karşılaşmada sekiz galibiyet ve 12 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 64-74 kaybetmişti.

Temsilcimiz 14 galibiyet, 3 mağlubiyet, Barcelona ise 13 galibiyet, 4 mağlubiyet ile zirve yarışında yer alıyorlar Real Madrid ile birlikte.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …