Güncel Haberler

Jokic ve Arkadaşları, Doncic’e Dur Dediler!

NBA’in 2 önemli Avrupalı yıldızını karşı karşıya getiren maçta Denver Nuggets konuk olduğu Dallas Mavericks‘i son topta 106-107 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçla Nuggets deplasmanda 11-7, toplamda 26-11 ve Mavs içerde 11-9, toplamda 23-14 oldu.

Son 2 dakikaya Dallas’ın 106-101 üstünlüğü ile girildi, 8 saniye kala Jokic alçak postta birebirden bulduğu basketle Denver’ı 107-106 öne geçirdi. Ev sahibi ekip son hücumda top kaybı yapınca 7-0’lık seriyle maçın galibi konuk ekip oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Will Baron ve Paul Millsap’ın sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği Nuggets’da Nikola Jokic 33 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Jerami Grant 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 blok ve Jamal Murray 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Kristaps Porzingis’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Mavs cephesinde Luka Doncic 27 sayı, 9 ribaund, 10 asist, Dwight Powell 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 2 blok ve Tim Hardaway Jr. 15 sayı, 2 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

https://youtu.be/0tyyRd-dbng

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Lakers Deplasmanından Çıkmayı Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets konuk olduğu Los Angeles Lakers‘ı 114-106’lık skorla geçmeyi başardı. …