Güncel Haberler

Karşıyaka FIBA Europe Cup’da Bahçeşehir’i Farklı Yendi

FIBA Europe Cup 2.etap 3.hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni 68-100’lük skorla çok rahat geçti. Bu sonuçla İzmir ekibi üçte üç yoluna devam ederken İstanbul ekibi ise 1-2 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Jordan Morgan 17 sayı, 12 ribaund, 3 asist, Semih Erden 14 sayı, 7 ribaund ve Brandon Triche ile Tony Crocker da 11’er sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Cameron Clark 14 sayı, 5 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isim olurken JaJuan Johnson dizinden sakatlandı ve maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …