Güncel Haberler

Beşiktaş’tan Ayrılan McAdoo’nun Yeni Adresi Partizan Oluyor

Koç Ivanovic ile yolların ayrılması ve göreve koç Bıyıktay’ın getirilmesiyle yeniden yapılanma sürecine giren Beşiktaş Sompo Sigorta‘da yaprak dökümü devam ediyor. Theodore’un ardından James McAdoo ile de yollar ayrıldı.

Birleşik Amerikalı uzunun 7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen ile aynı grupta yer alan Partizan ile büyük ölçüde anlaştığı gelen haberler arasında. Tecrübeli uzun ile daha önce Maccabi Tel Aviv de ilgilenmiş ancak İsrail ekibi sonrasında vazeçip Jalen Reynolds’ı kadrosuna katmıştı.

McAdoo BSL’de 11 maçta 20.8 dakika, 6.6 ribaund, 0.8 asist, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 10.9 sayı, 9.3 ribaund, 0.9 asist ortalamaları tutturmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=D3uywf2N6aY&t=9s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …