Güncel Haberler

Spurs Evinde Bucks’ı Farklı Geçerek Rövanşı Aldı (Ersan 3 sayı)

Batı’nın dişli takımlarından San Antonio Spurs konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı 126-104 yenerek rövanşı aldı.İki takım Cumartesi günü Milwaukee’de karşılaşmış ve o maçı Bucks 127-118 kazanmıştı.

Bu sonuçla Spurs içerde 11-9, toplamda 15-20 ve Bucks deplasmanda 14-4, toplamda 32-6 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de DeMar DeRozan 25 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Patty Mills 21 sayı ve LaMarcus Aldridge ile Rudy Gay ise 17’şer sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 24 sayı, 12 ribaund, 8 asist, 3 top çalma, Donte DiVincenzo 16 sayı, 4 ribaund ve Khris Middleton ile George Hill 15’er sayıyla katkı verdiler. Millli oyuncumuz Ersan İlyasoava ise 15 dakika sahada kalırken 1-2 isabetle 3 sayı üretebildi sadece, başka bir katkı veremedi.

https://www.youtube.com/watch?v=xgYfx014yxg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …